HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 100Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 230 kcal
  • 17 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 19 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

5 porcí

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Mezitím připravte pohanku podle návodu na obalu.

3

Mrkev oloupejte, očistěte a spolu s tofu nastrouhejte najemno.

4

Ve větší míse smíchejte uvařenou pohanku s nastrouhanou mrkví, tofu, tuňákem, vejci, hořčicí a lněným semínkem. Směs dochuťte solí a pepřem.

5

Plech vyložte pečicím papírem a ze směsi na něj tvarujte placky. Pečte 25 minut při 170–180 °C.

6

Upečené karbanátky rozdělte do 5 talířů a podávejte.

TIP
Místo pohanky můžete použít i rýži, která vám zbyla z předešlých dnů. Hotové karbanátky na závěr posypte petrželkou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

beznazwy
22. června 2023

Bohužel se mi to nelíbilo, protože jsem to nestihla, protože je to v jazyce, který neznám :(

Automaticky přeloženo

7mv8kbcghyprivaterelayappleidcom
15. prosince 2022

Bylo to velmi chutné

Automaticky přeloženo

hodnocení_1381459
Adéla Drozdíková
22. srpna 2021

.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních